Om oss

Mange opplever i dag en hektisk hverdag, lang reisevei eller andre utfordringer som gjøre at gravstell i praksis blir tungvint eller kanskje umulig å få til. Vi tilbyr en tjeneste hvor vi sørger for at graven alltid ser fin ut, så det blir et fint sted å gå til når du har tid eller behov for det. Samtidig får du oppdatering og bilde av den nystelte graven hver eneste måned.

Hos oss blir graven ivaretatt på en verdig og god måte. Vår største prioritet er at de som har ansvaret rundt graven kjenner på en ro og trygghet ved at graven blir ivaretatt slik de ønsker og på best mulig måte. Arbeidet, blomstene og utstyret vi bruker for å ivareta graven er derfor av høyeste kvalitet. Vi vil samtidig gjøre det enklest mulig for deg med våre løsninger, som ikke forbindes med overraskende og dyre fakturaer i posten.

«De med stell-avtale hos oss forteller gjerne at gravstell blir vanskelig å gjennomføre av forskjellige grunner. Jeg har snakket med flere som sier at en ustelt grav sender ut et trist signal om at den døde er glemt. For mange kjennes dette tungt når man ofte tenker på de man har mistet.

Dette er et aspekt i livet hvor man vil at det skal være minst mulig plunder. Det er en veldig fin jobb å kunne være med på å gjøre denne delen av livet så beleilig som mulig for folk»

– Daglig leder, Niklas Haakenstad

Om det er sommer, høst, vinter eller vår, sørger vi for at graven alltid ser fin ut. Har du også møtt på noen av disse utfordringene hvor gravstellet blir vanskelig eller kanskje umulig å få gjennomført? La oss passe på graven for deg, så blir graven et fint sted å gå til når du har tid og behov. Det praktiske rundt gravstellet fikser vi.