Vår visjon

Alltid velstelt grav – på den enkle måten

Vår erfaring er at det i dag kan være vanskelig å finne tid til å stelle graven. En hektisk hverdag, lang reisevei og tidkrevende arbeid er bare noen eksempler som kan gjøre gravstell vanskelig å få til. Videre, så er dagens løsninger rundt gravstell både tungvint og kostbart. Samtidig har vi alle et ønske om at graven skal se pent og velstelt ut til enhver tid. Vår visjon er å utøve en tjeneste som gjør gravstell lettere og mer komfortabelt for deg som pårørende.

Vi i Gravpass vil forsikre deg om at du alltid har en grav som ser ordentlig og presentabel ut, uansett årstid. Det gjør at du alltid vil komme på besøk til velstelt grav. Gravpass skal for deg som pårørende være en tjeneste som ikke forbindes med overaskende og dyre fakturaer i posten. Vi håper å kunne tilby deg en tjeneste som gir deg mulighet til å ha fokus på det du selv ønsker.

Har du også møtt på noen av disse utfordringene hvor gravstellet blir vanskelig eller kanskje umulig å få gjennomført? La oss passe på graven for deg, så blir graven et fint sted å gå til når du har tid og behov for det. Det praktiske rundt gravstellet fikser vi.